Over Stem Divers

Wat is Stem Divers?
Stem Divers is een uniek platform waarop alle 1.093 landelijk verkiesbare kandidaten die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen zich kunnen presenteren aan alle Nederlanders. En waarmee 13 miljoen kiezers in 3 eenvoudige stappen en aan de hand van 7 kenmerken de kandidaat van hun voorkeur kunnen vinden om op 17 maart op te stemmen. Elke kandidaat heeft op stemdivers.nl een eigen profiel dat bekeken en gedeeld kan worden. Zo kunnen kiezers eenvoudig kennis maken met kandidaten die vaak minder bekend zijn en daardoor meer kans hebben om gekozen te worden. Wij doen dit vanuit onze missie: de besturen van Nederland net zo divers maken als Nederland al is. Stem Divers is financieel en politiek onafhankelijk en zet zich in ‘voor iedereen’.

Wie zitten er achter Stem Divers?
Stem Divers is een initiatief van Maurice Pahladsingh en vooral mogelijk gemaakt dankzij de inzet en inspiratie van een groep enthousiaste vrijwilligers en meedenkers, waaronder Adam, “Jan”, Vincent, Vera, Iris, Sjoerd, Mehmet, Fiona, Dave, Remco, René, Nicole, Wouter en Eline. Samen zetten wij ons in voor een diverse en inclusieve samenleving waarbinnen iedereen gelijke kansen heeft. Met stemdivers.nl willen wij op basis van onafhankelijke informatie de kiezers en de kandidaten dezelfde kansen bieden om zich te informeren, te kiezen en gekozen te worden.

Onafhankelijkheid en gebruik gegevens
Stem Divers is onafhankelijk en niet-commercieel. De informatie die we tonen op de website is vrij te gebruiken voor onderwijs, onderzoek en nieuwsgaring mits er een verwijzing naar de website van Stem Divers is opgenomen. Helemaal leuk als je ons logo toont. Commercieel (her)gebruik is nadrukkelijk niet toegestaan.

 

Stem Divers liet logo, huisstijl, animatie en website ontwikkelen door

Cooler Media

Stem Divers liet de online promotie over aan StraQ-Marketing

StraQ-marketing kijkt naar de unieke aspecten van jouw onderneming.
Daarom schudden we de marketingkaarten bij elke opdracht opnieuw, zodat een uniek marketingspel ontstaat.